7è Low Carbon Business Action in Mexico Business Meeting

Chihuahua (Mèxic)

Us presentem una nova edició de les trobades empresarials que es desenvolupen en el marc del 7è LCBAM Business Meeting. Aquest és un esdeveniment que en aquesta ocasió tindrà lloc a la ciutat de Chihuahua (Chihuahua ) els pròxims dies 25, 26 i 27 d'abril de 2017.

Aquesta edició es centrarà en la indústria agrària i forestal, oferint oportunitats per a empreses i clústers europeus experts en els camps del tractament d'aigües, la producció d'energia a partir de residus i l'eficiència energètica.

L'agenda de la trobada inclou la presentació d'experiències de col·laboracions entre empreses europees i mexicanes, i espais de networking preagendades entre les empreses participants així com amb institucions i organismes mexicans del sector de l'energia.

Les empreses seleccionades per participar en aquesta delegació europea tindran cobertes les despeses de viatge i d'allotjament dels 3 dies.

Posteriorment i en el marc del programa si s'identifiquen oportunitats de col·laboració amb empreses mexicanes en projectes innovadors relacionats amb tecnologies de baixes emissions de carboni, hi ha la possibilitat d'accedir a subvencions d'entre 30.000 i 70.000 € i eines d'assessorament tècnic i legal.

El passat octubre, el CEEC va assistir a la 4a edició de l'esdeveniment junt amb el Clúster de l’Aigua (CWP) d'on van sortir diverses propostes de col·laboració així com diverses sol·licituds de Cooperation Partnership Agreements (CPAs) per a la introducció de solucions tecnològiques d'empreses catalanes dirigides al mercat mexicà. Podeu trobar més informació a la notícia que vam publicar des del CEEC.

PACI Enginyers, soci del CEEC, ha participat recentment en la 5a edició amb resultats molt positius, com us expliquem aquí.

Per qualsevol dubte o obtenir més informació sobre aquest tema, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de info@clustereficiencia.cat

Data i hora


Afegir al calendari 2017-04-2508:30 2017-04-2716:00 Europe/Madrid 7è Low Carbon Business Action in Mexico Business Meeting Chihuahua (Mèxic)

Lloc

Chihuahua (Mèxic)

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat