Seminari CEEC - Projectes col·laboratius i innovació oberta: Full de ruta.

Sala de Juntes COEIC

El Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya, en col·laboració amb Xavier Ayneto, organitza aquest seminari sobre innovació oberta i col·laboració per a socis del CEEC el proper 20 de setembre de 9:30 a 11:30, a la Sala de Juntes del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

El propòsit d'aquesta jornada és abordar de forma operativa, la reflexió iniciada amb el nou pla estratègic, i també amb la conferència sobre innovació oberta impartida durant l'Assemblea del passat mes de juny, sobre el desenvolupament de projectes col·laboratius en el context de la innovació oberta .

Com ja es va apuntar llavors, la complexitat i velocitat de les innovacions requerides en el context actual fan inviable un abordatge en solitari. D'altra banda, s'estan obrint infinitat d'oportunitats ja identificades en les línies estratègiques del Clúster. Davant d'això, l'única solució possible és el treball col·laboratiu i els enfocaments d'innovació oberta.

Durant la sessió abordarem amb més detall la necessitat de la innovació oberta i la seva relació amb les activitats d'innovació interna i externa. També veurem quins són els escenaris d'èxit en aquest tipus de col·laboracions, i les especificitats de les relacions entre els diferents membres, especialment com tractar els punts de conflicte potencial existents.

Es tracta doncs de generar debat i preparar el camí per al desplegament de l'objectiu estratègic de generar projectes col·laboratius en el si del Clúster d'Eficiència Energètica.


Agenda:

  • Necessitat i naturalesa de la innovació oberta
  • Funcions estratègiques bàsiques per a la innovació oberta
  • Criteris estratègics per a l'externalització de la innovació i la R + D
  • Ecosistemes d'innovació
  • Protecció dels resultats de les activitats d'innovació
  • Mètodes de protecció i valoració de la IP
  • Models d'Explotació i altres temes a considerar a els projectes en Col·laboració.

Dirigit a:

La jornada s'enfoca a empreses amb producte propi o amb capacitat de decisió sobre el desenvolupament de productes i especialment als seus directors generals, directors tècnics, o directors de R + D i innovació.

Lloc: 

La jornada tindrà lloc el dia 20 de setembre al Col·legi d'Enginyers, de 9h 30 a 11h 30.

Registre:

Podeu completar el registre a l'esdeveniment a través del botó "Inscriure'm" d'aquesta web. Caldrà que us registreu com a usuaris de la web si no ho heu fet anteriorment. Per a qualsevol problema amb el registre podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Data i hora


Afegir al calendari 2017-09-2009:30 2017-09-2011:30 Europe/Madrid Seminari CEEC - Projectes col·laboratius i innovació oberta: Full de ruta. Barcelona info@clustereficiencia.cat

Lloc

Sala de Juntes COEIC , Via Laietana, 39

Assistents

13 persones assistiràn a l'event

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat