AEInnova premiada a la millor tecnologia innovadora IOT del mercat al IOT Solutions World Congress.

per Info Ceec,

AEInnova és una empresa membre del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya que es dedica al desenvolupament de productes que produeixen energia elèctrica a partir del calor residual generat  a la indústria.

Després de ser escollida el passat juny a la xarxa d'inversors europea EBAN com la millor startup d'Europa a seguir, d'haver estat escollida al juliol com la millor startup catalana pel fòrum d'inversió d'ACCIÓ, el passat dimecres 4 d'octubre AEInnova van ser els guanyadors del premi a la millor tecnologia innovadora IOT del Mercat al congrés IOT Solutions World Congress, compartint podi amb INTEL i Accenture digital (Europa Press, El Periodico).

La innovació ha estat fruit del treball en la refineria de Puertollano en la qual s'ha col·laborat directament amb el l'equip de tècnics i enginyers per poder presentar el primer dispositiu IOT Industrial sense bateries, sense cables (Wireless LORA) i sense manteniment. S'han realitzat mesures en temps real de vibracions d'un Turbocompressor emprant com a font d'energia la calor residual d'un conducte. Aquesta tecnologia presenta una innovació sense referents en el mercat mundial, ja que permet sensoritzar amb costos molt reduïts zones aïllades de grans indústries, zones amb atmosferes explosives, o zones on és molt costos cablejar.

AEInnova és també finalista en als premis enerTIC Awards 2017 per a la millora de l'eficiència energètica de la indústria, a la categoria "Extended Digital Factory", competint amb Ferrovial i Gallina Blanca. Podeu votar-los en el següent enllaç: enerTIC AWARDS 2017.
El diari "El Mundo" va publicar la noticia sobre AEInnova que podeu trobar en aquest enllaç a la seva secció d'innovació el passat 15 d'octubre.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat