El CEEC estrena nova web

per Info Ceec,

Coincidint amb l’entrada al nou any 2017, la pàgina web oficial del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) canvia per tal d’oferir un millor servei a tots els associats i interessats en aquest sector econòmic.

El canvi respon a la voluntat d’oferir un entorn més àgil i que faciliti la interacció entre el clúster i els seus socis i demés agents, a la vegada que respon a necessitats de millora estètiques i estructurals.

El nou portal web del CEEC incorpora un nou disseny més clar i accessible, que permetrà que els usuaris gaudeixin d’una visita més intuïtiva. D’aquesta manera, el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya compleix l’objectiu de reforçar la seva presència comunicativa en línia.

El canvi cerca una millor estructuració de la informació generada per la institució mitjançant un nou menú principal que permetrà als usuaris una navegació més senzilla. La nova web és responsive, fet que implica que la mateixa versió s’adaptarà a tots els dispositius: telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

Així mateix, s’amplia la informació disponible i les vies de comunicació amb socis i demés agents d’entorn, així com els idiomes en els que s’hi pot accedir, en consonància amb la voluntat d’incrementar la presència internacional, tant del CEEC com dels seus socis.

Segons ha informat Xavier Farriols, president del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, “la nova web” busca proximitat tant amb els professionals com amb totes aquelles persones amb interès amb el sector energètic. Estem en un moment de canvi, on l’ús de l’energia eficient actuarà com a vector de creixement. Cal no obstant, sensibilitzar prèviament per aconseguir els objectius que volem dur a terme. És per això que el CEEC vol ser alhora referència i punt de trobada per a tothom qui vulgui conèixer i participar. Estem oberts a tothom.

La nova web és un pas endavant dins del Pla Estratègic 2017-2020 recentment elaborat, on la comunicació es defineix com a element clau per a continuar creixent, som ja més de 120 socis i en volem ser molts més, endavant doncs!

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat