El CEEC (Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya) i el CIEC (Colegio de Ingenieros Especialistas de Córdoba, Rep. Argentina) han signat un conveni amb la voluntat de col·laboració en el foment de l’eficiència energètica, l’ús de les energies renovables i l’intercanvi de les oportunitats legislatives i  normatives.

Alguns dels punts de col·laboració derivats d’aquest conveni són: l’associació d’empreses de les dues institucions per dur a terme projectes conjunts; la compartició d’informació sobre licitacions i projectes d’interès, i l'elaboració de missions empresarials de visita des de les dues entitats.

El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya compta amb més de 130 associats, entre empreses i organismes, que treballen en l’àmbit de l’eficiència energètica. La Junta Directiva del CEEC està formada per les següents empreses: Circutor, Comsa, BAXI, Engie, Factor Energia, Fundació b_TEC, ICAEN, IREC, Istem-Copcisa SIMON, Kromschroeder, Pgi Engineering, Schneider Electric i Soler&Palau. Xavier Farriols, president del CEEC, creu que és una gran  oportunitat per generar oportunitats de negocis per a les dos entitats en un sector que està en ple  creixement a l’Argentina.

El Colegio de Ingenieros Especialistas de Córdoba reuneix les professions d’enginyers mecànics, electricistes, químics, laborals, aeronàutics i informàtics, entre altres disciplines. El CIEC compta amb especialistes experimentats en eficiència energètica i energies renovables. “Estem convençuts que la nostra relació pot ser de gran valor per ambdues institucions”, ha afirmat Luis Calderón, president del Colegio de Ingenieros Especialistas de Córdoba.