Antecedents

El projecte Cross4Health, finançat per la convocatòria INNOSUP-01-2016, té l’objectiu de fomentar col·laboració de les pimes que operen en els sectors aeroespacial, biotecnologia, energia, TIC i dispositius mèdics per la generació de solucions innovadores, models de negoci i fluxos de treball que millorin l'atenció personalitzada del pacient per als desafiaments socials en salut.


Temàtiques i reptes que han d’adreçar els projectes de les Pimes

1)      Proporcionar atenció remota i segura: el repte és ajudar els pacients a emprendre la gestió compartida de malalties cròniques per tal de mantenir-se independents i actius en les seves comunitats mitjançant solucions assistencials relacionades al llarg.

2)      Entorn d'atenció optimitzat dels hospitals i altres institucions assistencials: aquest repte és buscar solucions per a entorns assistencials més eficients que donin suport a un enfocament d'atenció que sigui predictiu, preventiu, personalitzat i participatiu.

3)      Procés més ràpid de mostra a resultat: el repte és buscar solucions que permetin el mostreig, les proves i diagnòstics més ràpids, assequibles, menys invasius i més fiables.

 

Convocatòria: Cross4Helth Acceleration Program

Suport de fins a 60.000 € (per pime, fins a un màxim de 180.000€ per projecte) distribuït de la següent manera:

-          25.000€ directes (per pime) en efectiu

-          Fins a 30.000€ en serveis d’innovació:

o   15.000€ per pime: vouchers d’innovació a ser utilitzats amb serveis proporcionats per proveïdors externs

o   15.000e per pime: serveis addicionals proporcionats pels membres del consorci Cross4Health

-          5.000€ (per pime) addicionals en efectiu per aquells projectes que s’uneixin al Fast Lane Programme.

 

Criteris d’elegibilitat

-          Participació de mínim 2 pimes de països diferents i que cobreixin diferents sectors de la cadena de valor de Cross4Health (aeroespacial, biotecnologia, energia, TIC i dispositius mèdics)

-          El projecte ha d’estar liderat per una pime de la UE o dels països associats al programa H2020

-          En cas que hi participin altres actors (a banda de les 2 pimes) aquests han de ser entitats legals establertes en la UE o a països associats al programa H2020.

-          La proposta de projecte ha de demostrar la implementació d’idees i solucions del sector aeroespacial o de l’energia en abordar l'assistència sanitària específica.

-          Es requereix un Technology  Readiness Level (TRL) 5 en el sector del qual es transfereix la tecnologia. A més, la selecció es basarà en l'excel·lència de la idea proposada per abordar el desafiament sanitari identificat, la maduresa i la capacitat de gestió de l'equip per impulsar el projecte al mercat i el potencial de la solució proposada per ampliar-se al mercat internacional

-          Les propostes de projecte que proposin productes ja existents que no demostrin un avenç clar o una innovació més enllà del state-of-the-art es rebutjaran.

-          Les activitats del projecte que ja han estat finançades o estan sent finançades seran rebutjades. No es permet finançament doble.

-          Tot i que les pimes podran ser part en més d’una proposta, només podran rebre finançament per una d'aquestes.

 

Calendari

Convocatòria oberta fins el 16 de Maig del 2018 a les 17:00h

 

Data límit per presentar sol·licitud
16 de Maig del 2018 a les 17:00h (hora Brussel·les)
Data d’inici del projecte (indicatiu)
Juliol 2018
Data de finalització del projecte (indicatiu)
Abril 2019


Informa’t aquí!

Presenta la sol·licitud aquí!