El CEEC celebra l’esmorzar de Networking de Directius 2013 conjuntament amb l’Assemblea General Ordinària.

L’acte va ser inaugurat per en Carles Xavier Albà president del Clúster qui va donar pas a en Lluis Alegre Cap de Mobilitat d’ATM, que va realitzar una ponència sobre el futur de la Mobilitat Eficient, posant clars exemples sobre solucions implementades en els transports públics a Catalunya així com les flotes de transport privades. D’altre banda també es van quantificar els beneficis mediambientals que suposen aquestes millores en el transport.

Tot seguit na Bàrbara Urdillo va presentar les actuacions que el CEEC està portant a terme en el marc del projecte MARIE, així com les activitats relacionades per els socis del Clúster, com les trobades empresarials, o la Associated Partners Plataform.

Es va passar un breu vídeo resum de la nit de l’eficiència que va celebrar el clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya el passat 7 de maig de 2013.

Per acabar es va aprovar l’acta de l’anterior assemblea així com el pressupost auditat de l’exercici 2012.

La cloenda va anar a càrrec del President d’AEIC en Joan Torres i tot seguit es va celebrar l’esmorzar de networking de directius, on van poder participar més de 40 empreses associades al CEEC.