Durant la setmana del 16 al 21 de novembre es van celebrar a Barcelona tres esdeveniments importants directament relacionats amb l'àmbit de l'eficiència energètica:

Smart City Expo World Congress 19-21 Novembre 2013: Durant la edició celebrada aquest 2013, va reunir a més de 9.000 visitants, de 400 ciutats, 320 experts i 162 empreses

Simpòsium internacional del Vehicle elèctric EVS27 17-20 de Novembre 2013: Durant la edició celebrada aquest 2013, va reunir a més de 4.000 visitants de 58 països, 1.300 congressistes i 232 expositors de tot el món.

Expoelèctric16-19 de Novembre 2013: Es tracta d'una iniciativa pionera que pretén acostar el vehicle elèctric a la ciutadania a través d'un conjunt d'activitats lúdiques i divulgatives.

L'activitat del CEEC aquest any es va centrar en el Simpòsium internacional del Vehicle elèctric EVS27, on va participar en l'organització d'un taller d'infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric, que va comptar amb més de 45 assistents, així com l'organització de l'espai Mobility Solutions Corner, on es van realitzar 10 presentacions de projectes innovadors relacionats amb la mobilitat elèctrica.

  • Documentació de les sessions del CEEC:link

Així mateix, cal destacar la gran presència dels associats del CEEC en aquests tres esdeveniment. A continuació podeu trobar les notes de premsa i comunicacions dels associats del CEEC que hi varen participar:

CIRCUTOR

DEXMA


EVECTRA

  • Inauguració EVS amb la benvinguda a les empreses expositores: link
  • EVECTRA a l'EVS27, l'esdeveniment mundial més important del sector del vehicle elèctric: link


IREC

  • Presentació Pojecte GREENEMOTION: link

ICAEN

NISSAN

OTC_ENGINEERING

SECE


SEAT

SCHNEIDER ELECTRIC

  • Aporta les claus per dissenyar una ciutat intel·ligent: link

URBICSA, FCC i IREC

  • Projecte ECOE presentat a Smart City Expo


VALORIZA FACILITIES

  • Ajuntament de Teruel a l’entrega del Premi Ciutat Sostenible, que va rebre gracies al contracte de Serveis Energètics que presta Valoriza Facilities: link