La Setmana de la Fusta de Catalunya que tindrà lloc del 24 d'octubre al 2 de novembre de 2014, és un esdeveniment format per un conjunt d'activitats programades per tot el territori català, que comptarà amb la participació i el suport de les principals empreses relacionades amb el món de la fusta, de les institucions Públiques, dels principals partits amb representació al Parlament de Catalunya i de multitud entitats relacionades amb el sector de la fusta, el moble i l'hàbitat entre d'altres.

Aquesta iniciativa està impulsada i coordinada pel Gremi de Fusters, Ebanistes i Similars de Barcelona (www.gremifusters.com), i té per objectiu valoritzar la Cultura de la Fusta en la nostre societat i dibuixar un eix bàsic d’un projecte estratègic del sector i dels boscos de Catalunya.

El CEEC s'ha sumat a aquesta iniciativa amb l'objectiu de promoure l’eficiència energètica en el sector de la fusta, així com per posar en valor el model de cooperació publico privada que es porta a terme des dels clústers Catalans.

Un altre exemple de cooperació público-privada, ha estat precisament el punt de trobada entre ambdues entitats, El Fòrum d’Entitats Publiques i Privades creat per posar en marxa la implementació de l’Estratègia Catalana per la renovació Energètica d’Edificis, aprovada pel Govern de Catalunya el dia 25 de Febrer de 2014, iniciativa en la que hi participen el Gremi de Fusters, Ebanistes i Similars de Barcelona i el CEEC.

Podeu trobar el Dossier de Premsa de la Setmana de la fusta en el següent enllaç:dossier-setmana-de-la-fusta.pdf

El CEEC participarà a la sessió del dia 29 d’Octubre al 1er Congrés de la Fusta, el Moble i l’Habitat de Catalunya que tindrà lloc a Barcelona Activa. Properament disposarem de més informació al respecte.