Els propers 4, 5 i 6 de Desembre tindrà lloc a Montpellier (França) la fira internacional d'Energies Renovables Energaïa.

Aquesta fira de caràcter internacional està dirigida a empreses i organitzacions nacionals i internacionals, professionalsd’energies renovables i de l’edificació sostenible, fabricants, consultors,productors d’energia, centres d’investigació, etc...

En l’anterior edició lapresència internacional va ser molt marcada, van rebre visitants de granquantitat de països: Espanya, Alemanya, Bèlgica, Àsia, Orient Mitjà, Suïssa,Itàlia, Portugal, Noruega, Dinamarca, USA, ...

En el marc de la col·laboració del CEEC amb el cluster Francés Effinergie està previst que empreses pertanyents a amdós clusters participin en el Brokerage Event Meeting. Durant la trobada empresarialque va tenir lloc l’any passat es van celebrar més de 405 reunions en 3 dies,amb assistents de 25 nacionalitats diferents procedents dels cinc continents.

Les inscripcions al BrokerageEvent Meeting ja estan obertes,us podeu inscriure a partir del següentlink: http://www.pro-energy.eu/ us recordem que la inscripció és completament gratuïta.