Notícies


El seminari "Social Selling B2B a LinkedIn" organitzat pel CEEC va omplir totes les places, resultant així ser un èxit. La formació va ser impartida a l'Espai Catalonia Clúster per Enrico Nebbia, soci fundador d'Ekselia Partners, amb més de 17 anys d'experiència en el sector de la transformació digital i la consultoria.


El projecte està recolzat i finançat pel Ministeri  d’Economia, Indústria i Competitivitat dins el programa de suport a les AEI per contribuir a la millora de la competitivitat de la indústria espanyola. A més  del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, també en són socis ARCBcn,  Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya i INNOVI, el clúster vitivinícola de  Catalunya


Despatx d’Enginyeria i Consultoria en l’àmbit de les instal·lacions i l’energia de referència al país, i amb seu a Barcelona, cerca amb caràcter immediat un Enginyer Consultor Energètic. 


Agenda


 • Workshop CEEC EE en indústria

  La Fàbrica del Sol. Passeig de Salvat Papasseit, 1

  El pròxim 28 de març el CEEC organitza el Workshop 'Eficiència Energètica a la Indústria'. L'objectiu és  dinamitzar les relacions entre empreses i  altres organitzacions del CEEC que treballen en cadascuna de les 6 àrees  estratègiques i permetre la difusió dels darrers avanços en àmbits tant tecnològics com de mercat.

 • Interclúster Ajuntament Sant Cugat-CWP-CEEC

  El pròxim 3 d'abril el CEEC organitza un Interclúster juntament amb l' Ajuntament Sant Cugat i el Clúster de Catalan Water Partnership.

 • Workshop Interclúster Energia & Materials

  El pròxim 5 d'abril el CEEC i MAV (Clúster de Materials Avançats) organitzen la segona edició del   'Interclúster Energia & Materials: Vine, comparteix els teus reptes i troba les solucions més innovadores per a la millora de les prestacions dels teus productes!'


Socis:

Partners institucionals

Patrocinadors


ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat