CEEC Business Lunch amb el Sr. Joan Herrera, Director general de l'Instituto para la Diversificación y el Ahorro Energético (IDAE)

Hotel H10 Cubik. Via Laietana, 69. Barcelona

El CEEC organitza un Business Lunch amb el Sr. Joan Herrera, Director General de l'Instituto para la Diversificación y de Ahorro Energético.

En aquesta ocasió, el Sr. Joan Herrera ens acompanyarà en un moment, com l'actual en el que, finalment, el marc regulatori del sector energètic comença a canviar per a facilitar la Transició Energètica que des del Clúster impulsem.

En aquest sentit, el títol de la seva ponència, "Autoconsum, comunitats locals i agregació. Nous escenaris", ja és tot un avançament de quines línies de treball pretén impulsar el govern central i l'IDAE, organisme que el Sr. Herrera impulsa.

En aquest esdeveniment organitzat pel CEEC es pretén debatre temes actuals i d’interès per al sector de l’eficiència energètica i l’energia en general amb la presència d’alguna personalitat/empresari rellevant, en aquest cas el Sr. Joan Herrera, Director General d el'Instituto para la Diversificación y de Ahorro Energético

Aquestes cites s’organitzen amb periodicitat trimestral. Consten d’una ponència del convidat i un dinar-col·loqui obert als assistents.

El dinar tindrà lloc al restaurant del Hotel H10 Cubik, Via Laietana 69 de Barcelona a les 14:00h.
Data i hora


Afegir al calendari 2018-11-1214:00 2018-11-1216:00 Europe/Madrid CEEC Business Lunch amb el Sr. Joan Herrera, Director general de l'Instituto para la Diversificación y el Ahorro Energético (IDAE) Hotel H10 Cubik. Via Laietana, 69. Barcelona

Lloc

Hotel H10 Cubik. Via Laietana, 69. Barcelona

Assistents

53 persones assistiran a l’esdeveniment

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                                     ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 7ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat