CEEC Business Lunch amb el Sr. Joan Herrera, Director general de l'Instituto para la Diversificación y el Ahorro Energético (IDAE)

Hotel H10 Cubik. Via Laietana, 69. Barcelona

This event has expired

El CEEC organitza un Business Lunch amb el Sr. Joan Herrera, Director General de l'Instituto para la Diversificación y de Ahorro Energético.

En aquesta ocasió, el Sr. Joan Herrera ens acompanyarà en un moment, com l'actual en el que, finalment, el marc regulatori del sector energètic comença a canviar per a facilitar la Transició Energètica que des del Clúster impulsem.

En aquest sentit, el títol de la seva ponència, "Autoconsum, comunitats locals i agregació. Nous escenaris", ja és tot un avançament de quines línies de treball pretén impulsar el govern central i l'IDAE, organisme que el Sr. Herrera impulsa.

En aquest esdeveniment organitzat pel CEEC es pretén debatre temes actuals i d’interès per al sector de l’eficiència energètica i l’energia en general amb la presència d’alguna personalitat/empresari rellevant, en aquest cas el Sr. Joan Herrera, Director General d el'Instituto para la Diversificación y de Ahorro Energético

Aquestes cites s’organitzen amb periodicitat trimestral. Consten d’una ponència del convidat i un dinar-col·loqui obert als assistents.

El dinar tindrà lloc al restaurant del Hotel H10 Cubik, Via Laietana 69 de Barcelona a les 14:00h.
The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-11-1214:00 2018-11-1216:00 Europe/Madrid CEEC Business Lunch amb el Sr. Joan Herrera, Director general de l'Instituto para la Diversificación y el Ahorro Energético (IDAE) Hotel H10 Cubik. Via Laietana, 69. Barcelona

Lloc

Hotel H10 Cubik. Via Laietana, 69. Barcelona

Assistents

53 persones assistiran a l’esdeveniment

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat