CEEC Business Lunch. "La transició energètica a Espanya: propostes per la descarbonització de l'economia"

H10Cubik Via Laietana 69

El CEEC organitza un Business Lunch amb el Sr. Jorge Sanz, president de la "Comisión de Expertos para la Transición Energètica" que presentarà en detall les propostes per la descarbonització de l'economia. 

En aquesta ocasió, abordarem les noves propostes que la Comissió d'Experts en Transició Energètica de la mà del seu president, on darrerament es van sugerir alternatives perquè  la transició energètica d'Espanya sigui coherent amb els compromisos internacionals adquirits pel Govern en matèria de clima i energia. 

En aquest esdeveniment organitzat pel CEEC es pretén debatre temes actuals i d’interès per al sector de l’eficiència energètica i l’energia en general amb la presència d’alguna personalitat/empresari rellevant, en aquest cas el Sr. Jorge Sanz, president de la "Comisión de Expertos para la Transición Energètica" . Aquestes cites s’organitzen amb periodicitat trimestral. Consten d’una ponència del convidat i un dinar-col·loqui obert als assistents moderat per un periodista.

El pagament del dinar s'efectuarà via transferència bancària.Data i hora


Afegir al calendari 2018-05-2214:00 2018-05-2216:00 Europe/Madrid CEEC Business Lunch. "La transició energètica a Espanya: propostes per la descarbonització de l'economia" H10Cubik Via Laietana 69

Lloc

H10Cubik Via Laietana 69

Assistents

34 persones assistiran a l’esdeveniment

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat