6a Jornada EFISport 2018

Consell Català de l'Esport

Per 6è any consecutiu, INDESCAT organitza EFISport, la jornada anual en eficiència energètica a instal·lacions esportives que es celebrarà el dijous 15 de març al Consell Català de l'Esport.

La jornada, que compta amb la col·laboració de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona i el Consell Català de l'Esport, està orientada a conèixer i debatre mesures per a l'eficiència en el manteniment i gestió d'instal·lacions esportives, tant de gestió pública com privada. 

Enguany, el programa s'inicia amb una taula rodona que abordarà diferents models de gestió energètica aplicats a instal·lacions esportives concretes.

Seguidament, es presentaran diversos casos d'implantació d'energia renovable a centres esportius, piscines i estacions d'esquí.

La jornada clourà amb casos pràctics d'innovacions aplicades a la gestió, l’eficiència i manteniment d’instal·lacions esportives.

Per quart any consecutiu, EFISport inclourà un marketplace, amb què es posarà a l'abast de tots els assistents solucions, productes i serveis vinculats a instal·lacions esportives. Les empreses expositores d'enguany són: 
Aerobic & Fitness, Applus Energy, Blautec, Fluidra, Ignialight, MT-Bcn i Staff.

Aquí podeu consultar el programa

Inscripció. Recordeu que les inscripcions són obligatòries.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-03-1509:00 2018-03-1514:00 Europe/Madrid 6a Jornada EFISport 2018 Esplugues de Llobregat

Lloc

Consell Català de l'Esport , Avinguda dels Països Catalans, 12

Persona de contacte

Assistents

Sigues el primer a confirmar

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat