Jornada Interclúster CEEC- Hàbitat Clúster Barcelona sobre BIM

ACCIÓ. Passeig de Gràcia, 129

This event has expired

El Clúster de l'Energia Eficient organitza conjuntament amb l'Hàbitat Clúster Barcelona  una jornada tècnica adreçada als socis d'ambdós clústers i altres agents professionals experts sobre el BIM - Building Information Modelling  i la seva aplicabilitat als sectors d'activitat representats per ambdós clústers.

La sessió està dirigida a industrials, fabricants de producte per a l'equipament d'edificis, empreses de manteniment d'edificis, constructores, i estudis d'arquitectura i interiorisme.

El BIM - Building Information Modelling - és una metodologia de treball que presenta informació coordinada i coherent d'un projecte de construcció. Permet la visualització del projecte en tot el seu conjunt. A més, possibilita la generació i gestió de dades del projecte en tot el seu cicle de vida.

BIM ja és present en gran part de projectes i licitacions públiques, sent d'obligat compliment a la incorporació de requisits BIM en les licitacions d'obra pública d'edificació del Ministeri de Foment a partir del 17 de desembre de 2018.

El programa de la Jornada serà el següent:


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-02-1309:30 2019-02-1312:30 Europe/Madrid Jornada Interclúster CEEC- Hàbitat Clúster Barcelona sobre BIM ACCIÓ. Passeig de Gràcia, 129

Lloc

ACCIÓ. Passeig de Gràcia, 129

Assistents

1 persones assistiran a l’esdeveniment

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                       ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat