Jornada sobre Welbeing - Rebuild Congrés Expo

Barcelona CCIB

This event has expired

Rebuild reinventa el sector de la construcció.El CEEC  hi participa organitzant una jornada sobre Wellbeing.

REBUILD és el nou esdeveniment boutique pioner en el sector de la construcció la rehabilitació per descobrir les últimas innovacions en materials,productes solucions que es celebra del 26 al 28 de setembre a Barcelona. 

Un espai en el qual celebrarem el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 amb agenda pròpia per a cada segment de la construcció per a cada professional del sector.

Durant 3 dies més 9.000 arquitectes, aparelladors, interioristes, constructors, promotors, instal·ladors,administradors de finques o empreses de rehabilitació acudiran a REBUILD per descobrir les últimes tendències per augmentar l'atractivitat dels seus projectes i impulsarles seves empreses a una nova dimensió.

El futur de les certificacions d’edificis assenyala cap a la salut i el benestar de les persones. L’estàndard de certificació Well va ser llençat a l’any 2014 i avui ja hi ha més de 500 edificis certificats al món.

Aquesta certificació contempla set àmbits: qualitat de l’aire, de l’aigua, il·luminació, confort, aspectes relacionats amb el benestar emocional,  fitness i alimentació. La certificació Well reporta en beneficis molt diversos, com la productivitat, la motivació, rendiment o el benestar físic dels ocupants dels espais on s’implementa.  

Per aquest motiu els Clúster d'Energia Eficient de Catalunya, el Clúster Foodservice i l'Hàbitat Clúster Barcelona volem apropar aquests nous conceptes als nostres associats.

Reserva el 27 de Setembre a la teva agenda! de 15.30 a 18.30h. 

Inscripcions mitjançant el següent link

Descarrega el programa complert aqui


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-09-2715:00 2018-09-2718:00 Europe/Madrid Jornada sobre Welbeing - Rebuild Congrés Expo Barcelona CCIB

Lloc

Barcelona CCIB

Assistents

Sigues el primer a confirmar

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                       ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat