[POSPOSAT] Sessió Auren "Riscos i bones pràctiques en el procés de transformació digital de les empreses agrolimentàries"

Seu del Col·legi d'Advocats de Barcelona"

El Clúster d'Energia Eficient de Catalunya conjuntament amb Auren realitzen el pròxim 12 de Juliol una sessió de "Riscos i bones pràctiques en el procés de transformació digital de les empreses agrolimentàries". 

L'objectiu de la sessió és exposar quins són els aspectes bàsics i rellevants a tenir en compte en el procés de transformació digital de les empreses, els principals riscos i competències en el lideratge d'aquest procés i els seus impactes i possibles repercussions. La companyia DAMM exposarà un exemple de bones pràctiques en matèria d'eficiència energètica que s'estan duent a terme i també es explicarà el succés del projecte col·laboratiu entre el Clúster de l'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) i el Clúster Vitivinícola Catalana (INNOVI) com un exemple d'experiència conjunta en la millora de la gestió energètica en el sector de les bodegues a Catalunya.

Ponents: Albert Lladó Palau, soci de l'àrea de Govern, Riscos i compliment d'Auren; Juan Antonio López Abadia, cap del Departament d'Optimització d'Energia i Medi Ambient de Damm i Francesc Ribera Grau, Clúster Mánager del CEEC.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-07-1209:30 2018-07-1212:30 Europe/Madrid [POSPOSAT] Sessió Auren "Riscos i bones pràctiques en el procés de transformació digital de les empreses agrolimentàries" Seu del Col·legi d'Advocats de Barcelona"

Lloc

Seu del Col·legi d'Advocats de Barcelona"

Assistents

Sigues el primer a confirmar

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 7ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat