El Clúster d'Energia Eficient de Catalunya conjuntament amb Auren realitzen el pròxim 12 de Juliol una sessió de "Riscos i bones pràctiques en el procés de transformació digital de les empreses agrolimentàries".
L'objectiu de la sessió és exposar quins són els aspectes bàsics i rellevants a tenir en compte en el procés de transformació digital de les empreses, els principals riscos i competències en el lideratge d'aquest procés i els seus impactes i possibles repercussions. La companyia DAMM exposarà un exemple de bones pràctiques en matèria d'eficiència energètica que s'estan duent a terme i també es explicarà el succés del projecte col·laboratiu entre el Clúster de l'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) i el Clúster Vitivinícola Catalana (INNOVI) com un exemple d'experiència conjunta en la millora de la gestió energètica en el sector de les bodegues a Catalunya.
Ponents: Albert Lladó Palau, soci de l'àrea de Govern, Riscos i compliment d'Auren; Juan Antonio López Abadia, cap del Departament d'Optimització d'Energia i Medi Ambient de Damm i Francesc Ribera Grau, Clúster Mánager del CEEC.
Socis que actualment facturen inferior al 0,5 milions euros
Quota anual de 550 € el primer any i 650 € el segon any. Durada màxima de 2 anys, el soci passarà automàticament a la categoria de soci Bronze.
Socis que actualment facturen superior a 0,5 milions euros i inferior a 5 milions
Socis que actualment facturen superior a 5 milions d’euros i inferior a 10 milions
Socis que actualment facturen superior a 10 milions d’euros
Consultar condicions