VI Nit de l'Eficiència

CosmoCaixa

En el marc del 10è aniversari del CEEC, estem preparant la VI edició de la Nit de l'Eficiència. 21 de juny al CosmoCaixa a partir de les 19h!

Premis EmErgEnt

Enguany realitzarem la primera edició dels premis EmErgEnt, on volem premiar a les startups i empreses innovadores del sector de l'energia eficient. En el marc de la celebració del seu 10è anniversari, el clúster convoca aquests premis adreçats emprenedors i/o start-ups que desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya. El clúster atorgarà a l'empresa guanyadora un premi en metàlic, la inscripció gratuïta al CEEC durant un any i un programa de mentoratge. També podrà participar a la missió d'estudi a Califòrnia que es produirà durant la segona meitat del 2018.

Consulteu les bases dels premis aquí.


Podeu veure les anteriors edicions de la Nit a la nostra web: http://clusterenergia.cat/web/nit-eficiencia


L'informem que les dades de caràcter personal que ens facilita seran recollides en un fitxer propietat del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya amb CIF G64935851 i domicili a Via Laietana 39, 08003 de Barcelona. Les seves dades es recullen per a gestionar la inscripció a l'activitat que ens sol·licita amb el present formulari. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb el tractament de les seves dades, en els termes i condicions prevists a la normativa de protecció de dades de caràcter personal, a Via Laietana 39, 08003 de Barcelona, o enviant un missatge de correu electrònic a info@clusterenergia.cat, adjuntant una còpia del DNI, NIF o passaport vigent. El fet d'omplir aquest formulari implica que reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-2119:00 2018-06-2123:00 Europe/Madrid VI Nit de l'Eficiència CosmoCaixa

Lloc

CosmoCaixa

Assistents

159 persones assistiràn a l'event

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat