VI Nit de l'Eficiència

CosmoCaixa

This event has expired

En el marc del 10è aniversari del CEEC, estem preparant la VI edició de la Nit de l'Eficiència. 21 de juny al CosmoCaixa a partir de les 19h!


Nota: Si esteu interessats en assistir, contacteu amb nosaltres per correu a info@clusterenergia.cat

Premis EmErgEnt

Enguany realitzarem la primera edició dels premis EmErgEnt, on volem premiar a les startups i empreses innovadores del sector de l'energia eficient. En el marc de la celebració del seu 10è anniversari, el clúster convoca aquests premis adreçats emprenedors i/o start-ups que desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya. El clúster atorgarà a l'empresa guanyadora un premi en metàlic, la inscripció gratuïta al CEEC durant un any i un programa de mentoratge. També podrà participar a la missió d'estudi a Califòrnia que es produirà durant la segona meitat del 2018.

Consulteu les bases dels premis aquí.

Programa de la Nit: 

Podeu veure les anteriors edicions de la Nit a la nostra web: http://clusterenergia.cat/web/nit-eficiencia


L'informem que les dades de caràcter personal que ens facilita seran recollides en un fitxer propietat del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya amb CIF G64935851 i domicili a Via Laietana 39, 08003 de Barcelona. Les seves dades es recullen per a gestionar la inscripció a l'activitat que ens sol·licita amb el present formulari. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb el tractament de les seves dades, en els termes i condicions prevists a la normativa de protecció de dades de caràcter personal, a Via Laietana 39, 08003 de Barcelona, o enviant un missatge de correu electrònic a info@clusterenergia.cat, adjuntant una còpia del DNI, NIF o passaport vigent. El fet d'omplir aquest formulari implica que reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes.


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-2119:00 2018-06-2123:00 Europe/Madrid VI Nit de l'Eficiència Barcelona

Lloc

CosmoCaixa , Carrer d'Isaac Newton, 26

Assistents

476 persones assistiran a l’esdeveniment

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat