12 Març

Gran Vía de les Corts Catalanes, 649. Oficina 1 08010 | Barcelona

dt. 12 Març 2024 11:00 - dt. 12 Març 2024 14:30

Afegir al calendari 2024-03-1211:00 2024-03-1214:30 Europe/Madrid Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica Barcelona
Aquest esdeveniment ha vençut
Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica

Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica

El CEEC i Feeling Innovation by Stanpa et convidem a participar a l'esdeveniment “Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica”, que tindrà lloc el proper 12 de març de 11:00 a 14 :30h a la seu de Stanpa (Barcelona).

En els pròxims anys, la gestió energètica serà una palanca clau per impulsar la transició energètica i la descarbonització del sector industrial. La necessitat d‟assolir objectius ambiciosos en termes de reducció d‟emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEI) a mitjà termini augmenta el protagonisme de l'eficiència energètica com un aspecte crític per assolir un sistema energètic sostenible. En aquest sentit, el sector de la perfumeria i cosmètica ha fet passos positius en aquesta direcció, com ara l'adopció d'energies renovables, però calen estratègies més àmplies, significatives i eficaces per aconseguir una transició sòlida cap a una major utilització d'energies netes.

La jornada posarà el focus en els reptes i oportunitats per a la gestió de l'energia al sector cosmètic. I també comptarem amb la participació d'un grup d'empreses d'ambdós clústers, que intercanviaran en format de taula rodona la seva visió sobre els reptes que suposa el mesurament d'empremta de carboni d'abast 3.

A més, aprofitarem la sessió per compartir les grans conclusions i presentar els resultats del projecte intersectorial NET ZERO BEAUTY INDUSTRY.

I per acabar la jornada, habilitarem un espai de networking acompanyat d'un brunch on les empreses de Feeling Innovation by Stanpa tindran l'oportunitat de mantenir reunions B2B amb empreses proveïdores de solucions del CEEC amb l'objectiu que puguin explorar possibles vies de col·laboració.


AGENDA

10:45h | Acreditacions

11:00h | Benvinguda

11:10h | Introducció: la gestió de l'energia, un repte per al sector de la perfumeria, cosmètica i cura personal

11:30h | Presentació de resultats del projecte i conclusions finals

12:10h | Taula rodona: com actuar per reduir les emissions de la cadena de valor de les organitzacions: el "famós" abast 3

12:40h | Tancament de la jornada

12:45h | Espai networking | Reunions B2B* + Brunch Empreses de Feeling Innovation i el CEEC

14.30h | Final de la jornada

Aquest esdeveniment ha vençut

Per què associar-se al CEEC?

Networking

  • Jornades
  • Jornada d'Immersió Estratègica
  • Workshops CEEC
  • Fires i congressos
  • Nit de l'eficiència
  • Borsa de treball
  • Marketplace CEEC
  • Who is who CEEC

Innovació col·laborativa

  • Seminaris innovadors
  • Projectes interns
  • Projectes innovadors
  • Projectes de mercat
  • Projectes transversals

Formació i sensibilització

  • Cursos CEEC
  • Seminaris CEEC
  • Estudis del sector
  • Baròmetre
  • Update estratègic
  • Normativa sectorial

Relacions institucionals i internacionals

  • Juntes directives
  • Assemblea general de socis
  • Missions internacionals
  • Altres esdeveniments

Quotes i modalitats de pagament:

Emprenedors

Socis que actualment facturen inferior al 0,5 milions euros

Quota anual de 550 € el primer any i 650 € el segon any. Durada màxima de 2 anys, el soci passarà automàticament a la categoria de soci Bronze.

550€

Bronze

Socis que actualment facturen superior a 0,5 milions euros i inferior a 5 milions

825€

Plata

Socis que actualment facturen superior a 5 milions d’euros i inferior a 10 milions

1.100€

Or

Socis que actualment facturen superior a 10 milions d’euros

2.200€

Platí

Consultar condicions

3.300€

Emplena el formulari i contactarem amb tu per realitzar l'inscripció

Modificar cookies