Seminari CEEC | Ús d'energies renovables i reducció d'emissions al sector agroalimentari carni
La transició ecològica, que engloba l'energètica, afecta a tothom. Cal descarbonitzar, en termes generals, l'economia. Un dels sectors que més gasos d'efecte hivernacle emet és el carni. Tenint en compte que l'eficiència energètica és un dels eixos més importants per reduir les emissions de CO2, us convidem aquest seminari organitzat per INNOVACC i el CEEC en el qual analitzarem com implementar models de gestió sostenibles en el sector agroalimentari carni.
Programa
- Benvinguda CEEC - INNOVACC - FECIC
- Cas pràctic d’energia solar fotovoltaica. Jordi Coll, Energy Tools.
- Cas pràctic d’eficiència en sales de producció tèrmica. Antoni Mabras , Entropy.
- Cas pràctic d’energia amb biogàs. Albert De Castellarnau, Esfosa.
- Cas pràctic d’energia geotèrmica. Jordi Espiell, Tellus.
- Cas pràctic amb biomassa i aprofitament de subproductes. Santi Alsina, Escorxador d’Avinyó/Frederic Bigas - Bigas Alsina.
- Taula rodona entre els ponents i els assistents
Aquest esdeveniment ha vençut