Aeinnova obté el Segell a l’Excel·lència al programa Horizon 2020 de la Unió Europea

per Comunicació CEEC,


Aeinnova obté el Segell a l’Excel·lència al programa  Horizon 2020 de la Unió Europea


Aeinnova ha obtingut el Segell a l’Excel·lència a la darrera convocatòria del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea per la seva proposta Towards a more efficiency industry 4.0:  Batteryless maintenance free iIOT devices.


El Segell a l’Excel·lència s’atorga a tots els projectes que ressalten per la seva alta qualitat. Tots ells compleixen amb els requeriments necessaris per a ser mereixedors de finançament públic però, finalment, no se’ls ha concedit degut a les limitacions pressupostàries de la convocatòria.

El projecte en qüestió ha obtingut una puntuació total de 13.2/15 i, amb aquesta, serà la cinquena convocatòria on s’aconsegueix el Segell d’Excel·lència.

Aeinnova és una empresa dedicada a la generació d’electricitat a partir del calor residual industrial i és un membre actiu de Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya. Des de la seva creació al 2014 com a un spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aconseguit finançament en diverses convocatòries públiques nacionals i europees, entre elles, un projecte LIFE que l’ha convertit en l’única SME europea a aconseguir-ho.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                                     ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 7ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat