Amb el 2019, s'engegarà la companyia elèctrica Barcelona Energia

per Comunicació CEEC,


Amb l'entrada al 2019 s'inaugurarà la nova companyia elèctrica 100% pública de la que podran gaudir uns 600 veïns de Barcelona. La nova companyia elèctrica és propietat de l'Ajuntament i des de fa 6 mesos ha estat subministrant electricitat al Consistori. 

"A l'Estat hi ha casos similars on municipis hagin promogut una comercialitzadora elèctrica pública,  com Cadis o Pamplona, però mai en una ciutat del tamany de Barcelona", tal com afirmen Manel Sanmartí i Cristina Corchero des de l'IREC, socis de Clúster. "En altres països si que hi ha casos com el de Barcelona, com és el cas dels EEUU".

Aquestes opcions són bones solucions per aquells consumidors que busquen dur un control més exhaustiu sobre la procedència de l'electricitat consumida.  Barcelona Energia va néixer amb aquest propòsit, juntament amb el de oferir uns preus més assequibles. El regidor Eloi Badia indica que els rebuts són entre un 20% i un 40% més assequibles.

Des de l'IREC es valora molt positivament aquesta iniciativa, ja que té un marcat caràcter social i cedeix més control a l'usuari.  De fet, aquest últim punt queda molt remarcat amb la creació d'un consell d'usuaris per a que puguin participar en les decisions de Barcelona Energia, i aquesta actitud està molt en tendència dins del sector.ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                                     ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 7ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat