Efficient Green, nou soci emprenedor del CEEC

per Info Ceec,


Efficient Green, nou soci emprenedor del CEEC és una empresa de recent constitució que es dedica als serveis de consultoria en eficiencia energètica.

Efficient Green va néixer des del realisme i la convicció personal de que és possible compatibilitzar el desenvolupament de la nostra societat amb un ús racional i responsable dels recursos energètics, assumint l'obligació de mantenir intacte el dret de les futures generacions per evolucionar i créixer amb els mateixos recursos i entorn actuals.

Efficient Green és un grup de professionals compromesos a avançar en la transició a un nou model energètic eficient, verd i sostenible, i que creuen fermament que aquesta transició suposa un avantatge competitiu per a les empreses i serveis públics, així com més confort per a les llars.

Entre els principis remarquen la cooperació, el compromís i l'esforç col·laboratiu entre persones, empreses i institucions com a factors clau que han de conduir a l'èxit.

Per a això es proposen posar el millor desenvolupament professional per reduir de forma eficient el consum d'energia i la petjada de carboni, dissenyant i implementant Mesures d'Eficiència Energètica eficaces i econòmicament viables, que aportin valor a les empreses i millorin els estàndards de vida dels conciutadans.

Podeu trobar més informació a la seva web: www.efficientgreen.net

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat