Efficient Green, nou soci emprenedor del CEEC és una empresa de recent constitució que es dedica als serveis de consultoria en eficiencia energètica.

Efficient Green va néixer des del realisme i la convicció personal de que és possible compatibilitzar el desenvolupament de la nostra societat amb un ús racional i responsable dels recursos energètics, assumint l'obligació de mantenir intacte el dret de les futures generacions per evolucionar i créixer amb els mateixos recursos i entorn actuals.

Efficient Green és un grup de professionals compromesos a avançar en la transició a un nou model energètic eficient, verd i sostenible, i que creuen fermament que aquesta transició suposa un avantatge competitiu per a les empreses i serveis públics, així com més confort per a les llars.

Entre els principis remarquen la cooperació, el compromís i l'esforç col·laboratiu entre persones, empreses i institucions com a factors clau que han de conduir a l'èxit.

Per a això es proposen posar el millor desenvolupament professional per reduir de forma eficient el consum d'energia i la petjada de carboni, dissenyant i implementant Mesures d'Eficiència Energètica eficaces i econòmicament viables, que aportin valor a les empreses i millorin els estàndards de vida dels conciutadans.

Podeu trobar més informació a la seva web: www.efficientgreen.net