El Clúster de l’Energia  Eficient de Catalunya ha creat un cercador de socis, un mapa on es poden trobar  totes les ubicacions d’aquests, i una secció d’“Eines i recursos” per poder  buscar projectes d’estalvi  i eficiència energètica i tenir un accés més fàcil i ràpid a ajuts i  oportunitats de finançament .  


Barcelona, 25 de juny del 2018 – El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) ha dissenyat un cercador de socis, a través del qual es poden trobar les diferents empreses que formen part del Clúster només visitant la pàgina web de l’entitat. Aquestes organitzacions estan classificades pels diferents sectors d’activitat que formen la cadena de valor de l’energia eficient així com pels productes i serveis que ofereixen.

El nou servei a més d’oferir el cercador també compta amb un mapa. En aquesta opció, l’internauta té al seu abast la distribució geogràfica de totes les organitzacions que formen part del Clúster i clicant a sobre pot ampliar les dades de l’empresa.

Tanmateix, el CEEC ha posat en marxa la secció “Eines i recursos” per tal de, per una banda, posar a la disposició dels usuaris del web un cercador de projectes que reculli projectes d’estalvi i eficiència energètica desenvolupats amb èxit i recursos pedagògics per formar, sensibilitzar i fer difusió del bon ús de l’energia en l’àmbit educatiu.

D’altra banda, també hi ha disponible un reposistori de diferents ajuts i oportunitats de finançament en les àrees de rehabilitació energètica, mobilitat alternativa, emmagatzematge d'energia elèctrica, infraestructura de recàrrega per a vehicle elèctric, eficiència energètica, entre altres disciplines.

Amb aquestes novetats, es posa de relleu l’aposta del CEEC per la innovació i la transformació digital, millorant tant els serveis oferts als seus socis com la difusió de l’activitat d’aquests entre la societat.