El CEEC escull nova Junta Directiva

per Comunicació,


El CEEC va celebrar el passat 18 de desembre l'Assemblea General de Socis del 2018 a lInstitut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, en què gairebé un centenar de socis van aprovar les previsions de l'àrea econòmica i van escollir la nova Junta Directiva, que queda definida de la següent manera:

- President: Xavier Farriols (Factor Energia)

- Vicepresidenta: Esther Izquierdo (ARCbcn)

- Secretari: Joaquim Daura (Schneider Electric)

- Tresorer: Alex Ciurana (PGI)

- Vocals: Manel Torrent (ICAEN), Cristina Castells (Ajuntament de Barcelona), Jaume Alcover (BAXI), Joan Brossa (CIRCUTOR), Albert Cot (COMSA), Encarna Baras (EURECAT), Carles Albà (ISTEM), Àngel Fernàndez (KROMSCHROEDER), Albert Grau (Rockwool) i Alejandro Valdovinos (SIMON).

El president del CEEC, Xavier Farriols, que renova el càrrec, va manifestar que "estem davant d'una oportunitat molt gran en el sector de l'energia eficient. Com a Clúster representant del sector, l'hem d'aprofitar i ens ha d'ajudar a créixer per arribar a tot arreu". Farriols també va destacar la importància que té realitzar experiències com la missió a Silicon Valley organitzada pel clúster amb el suport d'ACCIO, que han fet recentment més d'una desena de socis: "Conèixer des de dintre un sector de l'energia com el de Califòrnia aporta molt de valor als nostres socis a l'hora de crear nous projectes". El president va mostrar la voluntat de repetir aquesta missió el pròxim any.


ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                       ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat