El CEEC impulsa la implementació eficient de la tecnologia LED al sector serveis

per Comunicació CEEC,

El projecte PremiumLightPro es dedica a promoure la tecnologia d'il·luminació LED al sector de servies públics i privats.

Malgrat la tecnologia hagi avançat, la seva implementació encara està molt endarrerida tant en l'àmbit públic com en el privat. A part d'això tampoc hi ha definit un estàndard de disseny per a projectistes. La identificació de productes de qualitat es fa difícil davant la inexistència d'eines de suport  als clients i la legislació sobre aquest tipus d'il·luminació és escassa.

Per a donar solució a aquest repte, PremiumLightPro ha generat una sèrie de materials per a facilitar el disseny i execució de projectes d'il·luminació amb tecnologia LED: dues guies pràctiques de disseny d'il·luminació en exterior i en interior. Els documents han sigut elaborats amb la contribució de professionals de diferents àmbits i països. 

Aquests documents es dirigeixen prinicpalment a persones encarregades de la compra i manteniment de les instal·lacions d'enllumenat públic i il·luminació interior tant a l'administració pública com a les organitzacions privades.

Les persones interessades en aquesta documentació, la poden descarregar en els següents links:

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                                     ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 7ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat