El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya amplia els seus socis amb l’adhesió de:

  • Entropy Care System, fabricant de sistemes energètics que a través dels seus equips dissenyen i fabriquen mesures per cada projecte i per la necessitat de cada client, per tal de minimitzar costs innecessaris en inversions d’estalvi energètic i afavorir el retorn econòmic del mateix. 

  • Proacit, està especialitzat en implementacions específiques tecnològiques i desenvolupament software per a la indústria 4.0. A més a més, ofereixen suport en la digitalització de la indústria. 

  • DSET Energy, és una enginyeria amb més de 15 anys d’experiència especialitzada en sistemes de monitorització energètica y control d’instal·lacions per l’eficiència energètica. DSET energy és especiliste en tot temes relacionats amb la digitalitzacions de les instal·lacions ja que ofereix serveis claus en ma d’instal·lacions de monitorització y control, plataforma d’anàlisis energètic i serveis IoT per a la digitalització, tant dels consums energètics com dades de l’explotació dels clients.

  • AMC 4.0, compta amb més de 30 anys d’experiència en distribució elèctrica i sistemes de control i ofereix serveis per grans grups energètics en països com Europa, Amèrica del Nord i Llatina. 

  • Tersa, empresa pública que opera a l’àrea metropolitana de Barcelona des de 1983, i que gestiona serveis mediambientals relacionats amb l’economia circular, la generació i comercialització d’energies renovables entre altres.

  • Zehnder, amb més de 100 anys de recorregut l’empresa suïssa que compta amb presència mundial i líder del seu sector a Europa, es dedica a fabricar radiadors de dissenys adaptats a cada client. 

  • Finalment l’emprenedor KM0 Energy fomenta la transició energètica amb entitats públiques i privades, per assolir objectius de descarbonització individuals, aplicant mesures d'eficiència energètica i de generació amb fonts renovables.

El CEEC tanca aquest primer trimestre de 2019 amb set organitzacions que enriquiran el col·lectiu amb la seva experiència, innovació i diferències que ajudaran a crear un entorn per a tots els socis encara amb més perspectiva.