El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) participa com a entitat col·laboradora en el II Congrés d'Indústria Connectada 4.0

per Francesc Ribera,


El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) participa com a entitat col·laboradora en la difusió del II Congrés d'Indústria Connectada 4.0 (CIC 4.0) - https://cic40.es/,  que se celebrarà el proper 26 de setembre al Palau Municipal de Congressos de Madrid al llarg d'una jornada d'intercanvi de coneixement i experiències sobre els grans reptes de la transformació digital de la indústria.

Organitzat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i amb la col·laboració estratègica de l'Agència Espanyola per a la Qualitat, AEC, l'agenda del Congrés permetrà compartir la visió d'experimentats ponents, triar entre les 8 sessions temàtiques paral·leles, i conèixer de primera mà les experiències i bones pràctiques d'empreses industrials de referència.

CIC 4.0 suposa la consolidació d'una marca per a un espai integrat i de referència de directius i líders industrials responsables d'impulsar la transformació digital en les seves organitzacions, i de tots els actors institucionals i empresarials compromesos amb l'impuls de la indústria 4.0.

El Congrés oferirà la visió i experiència d'empreses d'avantguarda i les últimes tendències en tecnologies habilitadores i la seva aplicació en sectors industrials de referència per avaluar les oportunitats que ja ofereix el nou i disruptiu entorn d'a Indústria 4.0.

Les marques impulsores en l'edició 2018 són Accenture, AENOR, Grup Siro, Minsait by Indra, Seat, Siemens i Telefónica, mentre que com a col·laborador institucional participa amb l'Ajuntament de Madrid, amb l'AEC com a col·laborador estratègic.

Les inscripcions són gratuïtes amb rigorós ordre de sol·licitud a través del següent enllaç: Inscripcions Congrés CIC 4.0

 

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                       ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat