Ampliació del termini de convocatòria per als premis EMERGENT fins el 5 de juny

per Info Ceec,


  • Els premis estan adreçats a  emprenedors i/o start-ups que  desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a  Catalunya.
  • Les candidatures  es poden presentar enviant un correu electrònic entre els dies 20 d’abril i 5 de juny de 2018 (ambdós inclosos).
  • Els guanyadors rebran una invitació per participar en la missió d’estudi  que durà a terme el Clúster durant el 2018 a Califòrnia.

Nota: S'amplia el termini de la convocatòria fins el 5 de juny. 


El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) ha obert convocatòria per als premis “EmErgEntals millors projectes d’emprenedoria en el sector de l’energia eficient en motiu de la 6ª edició de la “Nit de l’Eficiència”, que tindrà lloc el 21 de juny de 2018 al Cosmocaixa. Aquests premis estan adreçats a emprenedors i/o start-ups que desenvolupin projectes en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya.

Els aspirants (persones físiques) es poden presentar a títol personal, de manera individual, o bé formant equip amb altres persones amb els qui hagin desenvolupat el projecte, i tenen temps des del 20 d’abril i fins a l’5 de juny de 2018 (ambdós inclosos). La candidatura es podrà presentar mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@clusterenergia.cat, on s’haurà d’enviar un vídeo d’un màxim d’un minut, en la que s’indiqui l’oportunitat, el desafiament, la solució, la companyia, el potencial mercat, el model de negoci i un resum del projecte.

El concurs està dividit en dues categories. La categoria "Llavor" recollirà projectes destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (pre-prototips), i a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l'anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte o a altres activitats similars que s'englobin dins d'aquestes fases. Pel que fa a la categoria "Producte", es podran presentar projectes destinats a l'obtenció de prototipus i a la valorització i transferència de productes i o tecnologies precomercials, i han de comprendre activitats estructurades de caràcter demostratiu que permetin l'assoliment d'una prova de concepte, en forma de prototipus, escala pilot, prova preindustrial, entre d'altres, i que possibilitin reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia en desenvolupament.

ELS PREMIS

El premi per als guanyadors en cadascuna de les categories consistirà en un guardó commemoratiu; un premi en metàl·lic de 600 euros; una inscripció gratuïta com a soci del CEEC, en la modalitat “Emprenedor” durant l’any 2018; el suport i mentoratge a càrrec d’una empresa de la Junta Directiva del CEEC durant un any; la participació en la missió d’estudi que durà a terme el Clúster durant el 2018 a Califòrnia; i la participació en la propera edició del 4YFN.

Podeu consultar les bases dels premis aquí: goo.gl/KfLBZr 


ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat