Els reconeixements Go!ODS estan organitzats i gestionats per la Red Española del Pacto Mundial en col·laboració amb la Fundación Rafael del Pino i tenen per objectiu promoure i difondre els ODS, un conjunt de 17 metes específiques que s'hauran d'aconseguir en 2030 i que pretenen erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat de totes les persones.

En aquesta primera edició, les candidatures presentades partien de nominacions prèvies per part d'alguna de les entitats impulsores de la Red Española del Pacto Mundial i que, en el cas de AEInnova, venia de la mà de la Fundación Repsol.

La cerimònia de lliurament de reconeixements es va celebrar el passat 17 d'Octubre a Madrid i va comptar amb la intervenció de María del Pino, presidenta de la Fundació, Àngel Pes, president de la Red Española del Pacto Mundial i de Cristina Gallach, Alta Comissionada per a l'Agenda 2030 a Espanya.

D'entre més d'un centenar de candidatures, finalment es van lliurar un total 18 reconeixements, un per cada ODS i un altre addicional a la millor innovació. David Comellas, CEO d’AEInnova, va recollir el guardó i va assegurar que “els ODS  constitueixen una eina magnífica que permet enfocar els esforços de totes  entitats i persones compromeses en la creació d'un món més sostenible, just i  pròsper i, pel que fa a AEInnova, un guardó d'aquestes característiques no fa  sinó incrementar la seva il·lusió i compromís envers aquests objectius”.

Aeinnova és una empresa dedicada a la generació d'electricitat a partir de la calor residual industrial. Des de la seva creació en 2014 com un spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aconseguit posicionar-se com una de les empreses capdavanteres en recerca i desenvolupament de productes termoelèctrics el que li ha valgut l'obtenció de múltiples premis i reconeixements tant nacionals com europeus. Actualment, és soci signatory de la Red Española del Pacto Mundial i està immers en un projecte europeu LIFE de termogeneració industrial.