El seminari "Social Selling B2B a LinkedIn" organitzat pel CEEC va omplir totes les places, resultant així ser un èxit. La formació va ser impartida a l'Espai Catalonia Clúster per Enrico Nebbia, soci fundador d'Ekselia Partners, amb més de 17 anys d'experiència en el sector de la transformació digital i la consultoria.

L'objectiu de la jornada ha estat analitzar les possibilitats que les xarxes socials ofereixen als socis del Clúster per millorar les seves oportunitats de negocis. El seminari els va permetre veure en quin punt de digitalització es troben les organitzacions assistents, i així fer una anàlisi de les fortaleses i debilitats que té l'estratègia de transformació comercial de cada entitat per tal de treure'n el màxim profit en aquest nou entorn.

El CEEC té previst tornar a organitzar el seminari  “Social Selling B2B a LinkedIn” a causa de la demanda per part dels socis i el seu interès en aquest àmbit.


Enrico Nebbia  és soci fundador d'Ekselia Partners,  empresa de serveis dedicada en exclusiva a la transformació comercial en el  món B2B, així com de Sengles Value.
NEbboa, imparteix a més classes i  formacions de vendes i màrqueting en EADA Business School i  a Tolosa de Llenguadoc Business School.