• FEGICAT representa a 20 associacions, 5.500 empreses que generen 29.000 llocs de treball directe amb una facturació acumulada de 1.350 M€ (1,73% del PIB de Catalunya).

• FEGICAT, la nova entitat catalana que defensarà els drets de les empreses instal·ladores i apostarà per la transferència de coneixement tecnològic i estratègic dirigit al sector.


Barcelona, 23 de maig del 2018. Després que les federacions AGIC i FERCA decidissin fusionar-se fa poc més d’un any, creant així una nova organització que representa a 20 associacions, 5.500 empreses que generen 29.000 llocs de treball directe amb una facturació acumulada de 1.350 M€, l’Assemblea General i la Junta Directiva d’AGIC-FERCA han decidit ara, fer un pas més i el passat 18 d’abril van acordar modificar la denominació social de l’entitat que fins ara era coneguda per AGIC-FERCA per una nova marca i logo: FEGICAT (Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya).


D’aquesta manera, després d’una any de treball conjunt, les associacions i gremis que formen part de la nova federació comencen a treballar sota el paraigües d’una única marca nova, més actual i que representi l’esperit d’unió, cooperació i treball en equip existent entre els seus membres. La nova FEGICAT desperta amb més força que mai, amb l’objectiu de defensar els drets de les empreses instal·ladores, emprenent actuacions que ajudin a dinamitzar i equilibrar el mercat actual, sent un pol de transferència de coneixement tecnològic i estratègic de cara a associacions i empreses associades.