Tot el sector i professionals de l’energia, hem de ser conscients de l’esforç i del treball que suposa una atenció individualitzada i la creació d’estratègies públiques d’acció global.

L’esperit i la filosofia de Gemweb és el d’un model energètic sostenible, a l’abast de tothom, que creu en les persones que fan millor el seu entorn més proper, fent cadascú la seva petita aportació per a un món més sostenible.

Sabem que el nostre software pot ajudar en la millora i gestió de les diferents lluites contra la pobresa energètica i, per això, iniciem tot un projecte de col·laboració amb la nostra comunitat d’usuaris.

El nostre equip es compromet a donar gratuïtament un usuari a cadascun dels membres que formen part de la comunitat Gemweb i, d’aquesta manera, avançar conjuntament cap a l’anàlisi i resolució de les diferents situacions de pobresa energètica pel que fa les relacions amb les comercialitzadores d’energia elèctrica.

Mitjançant un usuari gratuït de l’eina gemweb, els i les tècniques de la comunitat gemweb podran disposar del conjunt de funcions que tenim identificades i desenvolupades.

Més informació en el següent link: https://www.gemweb.es/blog/ca/pots-viure-igual-sense-electricitatmillorem-la-gestio-de-les-lluites-contra-la-pobresa-energetica/