Seinon afegeix la lectura de comptadors PRIME, convertint-se en la primera companyia de monitorització i telecontrol en incorporar-lo

per Comunicació CEEC,


Com és conegut en el sector, Iberdrola Distribució està realitzant una campanya de substitució dels comptadors amb potències compreses entre 15 i 50 kW per nous comptadors PRIME.

Aquests comptadors PRIME utilitzen a nivell funcional protocols DLMS / COSEM, i no són compatibles amb el protocol tradicionalment usat, l'IEC 870-5-102, quedant reservat de moment per als comptadors de potències a partir de 50 kW.

El protocol DLMS (Device Language Message Specification) és un llenguatge abstracte universal creat per a l'estandardització de les comunicacions de mesura dins d'IEC. Com estàndard obert és cada vegada més habitual trobar-lo en comptadors elèctrics, així com en comptadors d'un altre tipus.

A causa d'aquesta campanya de substitució de comptadors, els programaris de monitorització deixaran de rebre dades en el moment en què es produeixi el canvi, deixant sense possibilitat de llegir els comptadors des d'aquest mateix moment. Aquesta és la raó per la qual és de vital importància preveure amb antelació suficient disposar de sistemes capaços de realitzar telemesura PRIME per no quedar relegat.

Seinon ha afegit la lectura de comptadors PRIME DLMS / COSEM dins dels seus protocols compatibles, permetent accedir remotament a tot el nou parc i permetent obtenir tots aquests paràmetres.


Consulta més informació sobre aquest nou protocol consultat per complet la Nota de Premsa: aquí.  

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat