Durant aquest primer trimestre s'han associat set noves empreses  al clúster. Tenim el gust de presentar-vos-les a continuació: 



ECOSERVEIS (Soci Emprenedor)

Rigor com a experts en energia i compromís social com a coneixedors del tercer sector. Potencien l’apoderament individual i col·lectiu en energia a través de la innovació i la transformació social.

EFFICIENT GREEN (Soci Emprenedor)

Enginyeria Serveis d'Eficiència Energètica per Residencial i PiME. Grup de professionals compromesos a avançar en la transició a un nou model energètic eficient, verd i sostenible.

ENERGISME ( Soci Emprenedor)

La plataforma software de intel·ligència energètica, destinada a tercers, indústries i al públic perquè puguin controlar el consum de la seva energia. Dissenyada amb tecnologies innovadores, permet recol·lectar i afegir tot tipus de dades de múltiples fluids procedents de fonts heterogènies.

ENERTIKA (Soci de Bronze)

Analitza, gestiona i implanta solucions energètiques eficients. Enertika és una empresa pionera a oferir solucions integrades d'Energy as a Service per Ciutats, Indústries i Xarxes de Telecomunicacions.

IBERMÁTICA ( Soci d’Or)

Inspirar les persones per a la construcció dels negocis del futur superant qualsevol desafiament, sent l'organització que millor sintonitza amb cadascun dels seus clients, proposant solucions tecnològiques que siguin un element impulsor del seu desenvolupament corporatiu i social.

INSTATEC (Soci Emprenedor)

Empresa de Serveis Energètics que ofereix certificacions energètiques, auditories energètiques, estudis energètics, monitorització i anàlisis de resultats en auditories a temps real, certificats energètics d’edificis i possibilitats de finançament de les millores a realitzar

ORYON (Soci Emprenedor)

Consultoria Level Capital, que té l'objectiu d'ajudar, fomentar i acompanyar empreses en el seu repte empresarial en qualsevol àmbit, ja sigui tecnològic, legal, innovació, Financer.