Núria Marín, Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat debat del model Smart Social City al segon CEEC Business Lunch

per Info Ceec,


Quan tot just manca una setmana per al Smart City World Expo Congress 2017, el CEEC ha organitzat el segon CEEC Business Lunch que ha tingut com a tema principal de debat el model Smart City.

En aquesta ocasió, el dinar ha comptat amb la participació de la Sra. Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la RECI (Red Española de Ciudades Inteligentes).

En el marc del dinar, la Sra. Marín ha esbossat els principals detalls del projecte “Smart social city” que impulsa l’ajuntament que presideix i ha subratllat la importància de l’eficiència energètica i la mobilitat intel·ligent en aquest model. Núria Marin ha destacat que el nou model de ciutat, ha d’estar pensat amb el ciutadà al centre de tot, utilitzant la tecnologia per a arribar a aquesta finalitat. L’Alcadessa, ha puntualitzat que “En el marc de les Smart Cities empresa i administració pública han de treballar de la mà per a donar serveis als ciutadans”.

En el marc de la seva ponència, la  també presidenta de la RECI ha destacat la col·laboració publico-privada com un  element imprescindibles per a la realització de projectes transformadors com  per exemple el desenvolupat a la Plaça Europa d‘aquesta ciutat. Ha aprofitat també per a obrir la porta a  la col·laboració amb les empreses del clúster, per a continuar el model de  ciutat intel·ligent.

Xavier Farriols, president del CEEC ha destacat també aquest binomi, on el diàleg entre l’administració i les empreses ha de permetre a les ciutats evolucionar cap a un nou model dins de la transició energètica.

 

CEEC BUSINESS LUNCH

Aquest ha estat el segon CEEC Business Lunch, organitzat pel Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya amb l’objectiu d’oferir als seus membres un fòrum on debatre sobre les necessitats, inquietuds i interessos del sector. Un cop més, el president del CEEC, Xavier Farriols, s’ha mostrat molt satisfet del resultat d’aquesta segona edició on han participat més de 30 persones.

El segon CEEC Business Lunch s’ha celebrat al restaurant de l’Hotel Granados 83, i ha comptat amb l’assistència d’un nombrós públic compost, principalment, de directius d’empreses del sector de l’energia.

Desprès de l’èxit dels dos primers Business Lunch, el CEEC seguirà apostant per aquest format d’esdeveniment que permet el networking entre associats i la participació de diferents ponents d’actualitat per al sector de l’energia eficient.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat