PACI enginyers participen al programa "Low Carbon Business Action in Mexico "

per Comunicació CEEC,


Durant el mes de maig i abril d’aquest any s’està duent a terme la realització de l’assistència tècnica del programa Low Carbon Business Action in Mexico ( LCBAM ) que dóna suport al sector de l'economia verda a Mèxic mitjançant la introducció de noves tecnologies europees.

Els participants en aquest programa són PACI enginyers com a membre del Cluster de l’Energia Eficient de Catalunya, SOLAR DS ( Mèxic ) i la Secretaria de desenvolupament econòmic de l’estat de Colima ( Govern de Colima ).

El resultat esperat d’aquesta primera fase d’assistència tècnica és desenvolupar estudis de viabilitat i dissenyar solucions energètiques per al sector turístic que és un dels principals consumidors energètics i fer les empreses més competitives.

El projecte està dissenyat per promoure l'eficiència energètica en hotels i restaurants a través de l'ús intel·ligent i eficient de l'energia. Es basa en la preparació d'indicadors d'ús mediambiental i energètic, un diagnòstic energètic en el sector turístic de Colima, Mèxic, que realitza recomanacions per millorar l'eficiència energètica, desenvolupar estudis de viabilitat i dissenyar solucions energètiques i, a continuació, millorar-les.

Reunió el passat dimecres 4  d’abril  amb el Secretari de  desenvolupament econòmic de l’estat de Colima, Mèxic, senyor Carlos Domínguez,  el senyor Maurizio Queirazza (Team Leader del Projecte per la Unió Europea), i  el senyor Jordi Carrés ( enginyer especialista en eficiència energètica ).

S’espera que com a resultat dels treballs que s’estan realitzant PACI enginyers i SOLAR DS refermin les posicions en el mercat mexicà i desenvolupin les millores a implantar en el sector de l’eficiència energètica en el turisme de l’estat de Colima.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat