Premis INNOVACAT 2018

per Info Ceec,


Està oberta la 7a edició dels Premis Innovacat.

 Innovacat continua parlant de dinamisme empresarial i innovació en dos àmbits: la innovació empresarial i la innovació social, basada en la creació de noves xarxes de col·laboració i cooperació.

En aquesta edició s'aprofita la imatge dels premis per mostrar l’etern dilema entre el cor i el cap en l’àmbit empresarial. L’espontaneïtat, la passió, allò emocional, la intuïció, ... en definitiva, el cor versus el cap, representat aquest últim per la constància, la raó, la planificació. Innovacat vol premiar projectes i empreses que tenen cap i cor, volem premiar la passió que hi poseu, la constància i l’esforç de cada dia, la iniciativa constant, la pro activitat i la intuïció. Volem premiar empreses amb ganes d’avançar, de millorar, de créixer.

 Tan si ets dels que es guien pel vermell del cor pensant que “sense inspiració no hi ha glòria” com si et sents més blau, i el teu cap et diu que “no hi ha glòria sense patiment”, als Premis Innovacat hi tens un lloc!

 Els Premis Innovacat cerquen empreses del territori generadores d’ocupació i de riquesa, tant per a les persones com per al propi territori, empreses que tenen i tindran un paper clau en la dinamització del país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural.

 Des de l’administració, en aquest cas la local, estan també immersos ja fa anys en un procés de canvi, caminmant cap a la nova administració que la ciutadania demana, eficient, transparent i corresponsable. És aquesta coresponsablitat entre públic i privat la que permet consolidar projectes com els Premis Innovacat.

S'arriba a la 7a edició dels Premis Innovacat amb un bagatge important, amb 238 projectes presentats al llarg de 6 edicions, 238 projectes que consoliden els Premis Innovacat com un instrument financer i de promoció de nous projectes empresarials al territori.

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Quadpack i Seidor convoquen aquesta 7a edició dels Premis Innovacat amb l’objectiu d’estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per a l’osonenca.

El termini de presentació de projectes és fins el 30 d’abril i a la web www.premisinnovacat.com trobaràs tota la informació referent a aquests premis.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat