Un any més torna aquest descompte econòmic directe que pots bescanviar pels serveis d’un expert. Més de 600 pimes ja l'han fet servir els darrers anys! Amb els cupons, podràs posar en marxa el teu projecte d’exportació o, dit d’una altra manera, t’ajudaran a aconseguir les teves primeres vendes als mercats internacionals. Estigues alerta, el termini per obtenir-los comença aquest divendres, 26 d’octubre. Consulta les condicions i prepara la teva sol·licitud per aconseguir-los abans que s’acabin!

T'agradaria contractar un export manager? Vols elaborar un pla de promoció internacional? Necessites dissenyar o posicionar la teva pàgina web per al públic internacional? Aquests són només alguns exemples dels serveis que pots contractar amb els cupons a la internacionalització. Escull el que t’interessa, contacta amb l’agent acreditat per ACCIÓ amb qui vols treballar i presenta la teva sol·licitud.

Els cupons a la internacionalització ofereixen un ajut màxim de 4.000 euros. Fins a aquesta xifra, pots sol·licitar més d’un cupó. De fet, només hauràs d’abonar el 20 % del cost del servei, la resta queda coberta amb el teu cupó. No dubtis més i aprofita aquesta oportunitat per engegar el teu negoci internacional!

Si no has exportat mai, tens poca experiència en aquest camp o la teva facturació a l’exterior no arriba al 15 %, els cupons a la internacionalització són el teu passaport cap a nous mercats. Recorda: pots començar a sol·licitar el teu cupó a la internacionalitzaciódes d’aquest mateix divendres. Aprofita aquests dos dies per analitzar els requisits, triar el teu proveïdor acreditat i prepara’t per demanar-lo de seguida que s’obri la convocatòria. Tingues en compte que els últims anys el pressupost d’aquest ajut s’ha exhaurit en poques setmanes. Afanya’t i no et quedis sense el teu cupó!