EnerGrout Geotherm: És una empresa de recent creació que uneix l'experiència de diferents tècnics de la indústia química de la construcció i la ingeniera civil. El seu objectiu és desenvolupar, fabricar i distribuir una moderna gama de productes d'alta conductivitat tèrmica per a aplicacions geotèrmiques.

Quali Geotermia: És una empresa dedicada a la construcció de camps de captació geotèrmics (instal·lació de sondes geotèrmiques).

Sialtec: És una empresa especialitzada en estudis tècnics al voltant de l'energia geotèrmica de baixa entalpia. 

Amphos 21: ÉS una empresa que ofereix serveis de consultoria en diversos camps com, per exemple, la sostenibilitat. 

Anufra: És una Enginyeria i Consultoria del Terreny i l’Aigua dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones, contribuint a que les accions de l’home sobre el medi es duguin a terme de manera segura i eficaç a la vegada que integrada amb el nostre entorn natural.

Tellus Ignis: És l'empresa distribuïdora de NIBE AB a Espanya,  Andorra i Portugal.

Perfollac: És una empresa amb més de 10 anys d'experiència en el món de les perforacions en diferents tipus de terrenys.

KFew Systems: Kinematic Failure Early Warning (KFew) és una solució IOT de monitorització, diagnóstic i supervisió d'accionaments industrials. Les solucions es basen en un sistema de control modular i ampliable que otorga els mitjans per protegir i vigilar els actius importants de la producció de forma pràcticament online.