La primera jornada del Cicle de Networking 2013 del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC), que es va celebrar l’1 de febrer a l’Hotel Zero, va congregar a més de 90 assistents. Professionals de grans empreses, de PIMES, autònoms, de centres tecnològics i de l’Administració Pública van tenir l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes i d’entaular relació amb els diferents agents del sector de l’eficiència energètica en una trobada que va resultar tot un èxit.

El discurs del president del CEEC, Carles Albà, va donar el tret de sortida a la jornada. Albà va remarcar que aquest acte respon a l’objectiu “d’incentivar les relacions comercials entre les empreses participants”. Per la seva banda, la directora de l’ICAEN, Maite Masià, va exposar als assistents el Pla d'Energia i Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020. Tot seguit, S&P;, SIMON, ABB, SOMFY, KROMSHCROEDER, SAUTER, STO, BAXI ROCA, CIRCUTOR, DEXMA, SCHNEIDER ELECTRIC i IREC, totes elles empreses associades al CEEC, van presentar solucions innovadores per obtenir el màxim rendiment de l’energia.

Durant la pausa, a més de prendre un cafè i menjar alguna cosa, els assistents van tenir l’ocasió de relacionar-se i fer contactes. A continuació, es va dur a terme l’Espai de Trobada en el qual, a través de dues rondes de converses dinamitzades, es va crear un fòrum de coneixement i debat. Els assistents van explicar als membres de la seva taula la tasca que desenvolupa la seva companyia per optimitzar l’ús de l’energia, van valorar la nova Directiva Europea d’Eficiència Energètica i van conversar sobre les Smart Cities, entre d’altres aspectes. La jornada va acabar el discurs de cloenda del vicepresident del CEEC, Albert Ginestà, en el qual va agrair a tots els assistents la seva participació.
Adjunts trobareu les presentacions que es vàren realitzar durant la Jornada així com un resum d'opinions dels assistents