El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) amb el suport d’Acció, ha organitzat avui, dimarts, 18 de març, una jornada de negoci adreçada a les PIMES associades a aquesta entitat. L’Objectiu d’aquesta trobada ha estat potenciar la collaboració entre empreses de perfil PIME i buscar sinèrgies entre elles.

La jornada, presidida per Isabel Tejero, presidenta del CEEC ha comptat amb la participació de 13 empreses - que han pogut intercanviar experiències i buscar oportunitats de collaboració en futurs projectes.

L’acte que s’ha estructurat en dues rondes, en taules de tres a quatre participants, ha estat molt ben valorat pels assistents, que han posat de manifest que aquestes iniciatives ajuden a trobar relacions entre petites i mitjanes empreses i permeten generar oportunitats de negoci.

El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya és un ens que, a través de la collaboració entre les empreses i les entitats associades procedents dels àmbits tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci, té per finalitat impulsar l’àmbit de l’eficiència energètica.

Descarrega la nota de premsa aqui: ceec-pimes.pdf