L'acreditació professional és el factor clau pel desenvolupament dels projectes energètics per donar confiança a l'empresari. 

Per això, la Association of Energy Engineers (AEE) és l'única entitat al món que acredita un Enginyer certificat en eficiència i gestió de l'energia que sàpiga emprendre les accions d'estalvi amb les garanties que el projecte assoleixi el seu retorn en el termini previst i asseguri que la inversió realitzada arribi a bon port. La AEE compta amb programes de certificació energètica reconeguts internacionalment, sent líder en aquest camp amb certificacions com la CMVP, CEA, CRM i CBCP. 

El CEM (Certified Energy Manager) està reconegut a nivell internacional com el més prestigiós del mercat i habilita a les persones certificades per realitzar treballs d'enginyeria energètica per tot el món. Actualment hi ha 38 CEM's a Espanya. 

Des del CEEC us informem que els propers 30/06 a 5/07 es celebrarà la primera edició del curs + examen a Barcelona L'horari serà de dilluns a divendres de 9h a 17h, amb 1h per dinar. El dissabte tindrà lloc l'examen, en horari de matí de 9h a 14h.

El preu del paquet complert, que inclou el curs, els drets d'examen i l'acreditació, són 2.000€. Tots els socis del CEEC podeu gaudir d'un 5% de descompte sobre aquest preu.En aquest document hi trobareu tota la informació detallada del curs, el formulari d'inscripció, i les dades de on heu d'enviar el formulari.

El curs tindrà lloc a la seu d'ACCIÓ, al Passeig de Gràcia, 129 de Barcelona (Jardinets de Gràcia).

Amb la col·laboració de: 

acci-horitzontal-color.jpg