El conveni entre ambdues entitats preveu la col·laboració en aspectes normatius i de difusió en l’àmbit del vehicle elèctric.

El passat 10 de gener de 2013 es va signar l’acord marc de col·laboració entre el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) i el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL) que permetrà impulsar la implantació del vehicle elèctric a Catalunya. 

El president del CEEC, en Carles Xavier Albà, i el President del CAF, l’Enrique Vendrell, han segellat un conveni que aposta pel desenvolupament del vehicle elèctric a Catalunya, oficialitzant així la col·laboració que existeix des de fa més d’un any entre ambdues entitats.

En el marc del grup de treball d'infraestructura de recàrrega del vehicle elèctric, ja s’han dut a terme actuacions conjuntes entre les dues entitats, com per exemple impulsar una proposta de modificació de la Llei de Propietat Horitzontal catalana (emmarcada dins una proposta de modificació més àmplia, que abasta el Codi Civil català) que faciliti la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics en aparcaments de veïns, i la revisió d’un document destinat a servir de guia per a usuaris i professionals sobre la instal·lació de punts de recàrrega en aparcaments privats comunitaris.

Tant el CEEC com el CAF consideren la mobilitat elèctrica com un àmbit estratègic al qual s’ha de facilitar, en la mesura del possible, com a totes les noves tecnologies, el seu correcte desenvolupament. Cadascuna de les entitats, des dels seus respectius àmbits d’actuació, treballen en aquest sentit; a través de la seva col·laboració s’espera que els resultats obtinguts siguin òptims per a tots els agents implicats, des del sector empresarial fins als usuaris finals dels vehicles elèctrics.

Al següent document us podeu descarregar la nota de premsa complerta sobre el conveni de col·laboració.