Després de la bona acollida de la primera edició de ‘CEEC, La revista dels socis. Nº01’ de 2021, el Clúster llança la de 2022 que recull un total de setze socis, entre els quals estan representats PIMES, fundacions i multinacionals del sector.
Les entrevistes reflecteixen amb claredat el talent existent al territori català que compta amb: talent humà, tecnologia, centres de recerca i investigacions i universitats, recursos naturals i per sobre de tot, la voluntat de col·laborar per mitigar la crisi climàtica.
Més enllà de l’emergència climàtica, aquests agents de la societat catalana suposen l’oportunitat perfecta per reconstruir l’economia basant-la en una sòlida i resilient. Aquesta situació comportaria directament la creació de llocs de treball de qualitat millorant la qualitat de vida dels ciutadans i atreure inversió.
En definitiva, a través de la revista del CEEC s’explora la multitud d’oportunitats que comporta la transició energètica i que sí que és possible disminuir en gran mesura la dependència energètica d’altres països evitant futures crisis energètiques que repercuteixen directament en les llars i l’activitat industrial.
Socis participants:Estabanell, MICROPOWER EUROPE S.L., Socomec Group, Nexus Integra, Enertips, DRUIDS Process Technology, SL, Anufra, sl, TERMOWATT, Bureau Veritas Spain, Econocom España, FINDER Spain, Schneider Electric, NNERGIX, Orpheus — Empowering Buildings, Badia Energies, Fundació EuroPACE, ENERBITE® i Sympower.