El CEEC va celebrar un esmorzar amb la seva Junta Directiva
El 5 de juny va tenir lloc a Barcelona el primer esmorzar de l’any amb la Junta Directiva del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC), sessions que l’entitat organitza cada 6 mesos aproximadament per acostar-se a empreses i entitats que encara no formen partde l’associació. Hi van assistir representants d'un total de 12 entitats, entre administracions i empreses: l'Ajuntament de Terrassa, Infraestructures.cat (Generalitat de Catalunya), General Electric, Siemens, Estabanell Energia, Istem, Fundació b_TEC, Baxi, Lovato Electric, Comsa-Emte, PGI Engineering i Primagas.
Veure la reunió en fotografies al següent enllaç.
L'esmorzar va començar amb la benvinguda del president del CEEC, l’Albert Mitjà Moyano, qui va puntualitzar que «qualsevol empresa, institució, centre de recerca, universitat o qualsevol altre entitat que tingui com a referència de la seva activitat l'eficiència energètica és benvinguda al clúster. Els seus membres creiem que és positiu ser-hi: ens dóna oportunitats, tant a nivell de negoci com a nivell de coneixement del mercat». No obstant aquestes paraules encoratjadores per ser membre del clúster, Mitjà va voler insistir que en el CEEC «s'ha de ser actiu. Ser del clúster només per tenir l'etiqueta està demostrat que, al final, no serveix. I, sincerament, no és el que busquem».
Per acabar, el president del CEEC va afirmar que «volem agents importants, que siguin influents en el país i formin part del clúster per poder opinar, conèixer els altres agents actius del sector, per poder crear lobby i, al final, poder fer créixer el mercat de l'eficiència energètica».
Tot seguit, en Carles Albà, expresident, soci fundador del CEEC i director general d'Istem, va explicar els avantatges que ha obtingut la seva empresa pel fet de formar part del clúster. Hi va destacar la formació específica i els coneixements tècnics i pràctics (gràcies als grups de treball) aconseguits, l'accés fàcil i ràpid a les novetats del sector i, sobretot, el negoci (networking) que ha assolit.
A continuació, tots els assistents van fer una breu introducció de la seva empresa o institució i es van intercanviar informacions, opinions i reflexions del sector de l'eficiència energètica. A la finalització de la reunió més formal, tots els assistents van allargar la trobada compartint un cafè a peu dret.
Nota: Aquest no era un esmorzar de benvinguda, en farem un en breu, ja us avisarem. Aquest era un esmorzar de captació de socis.