Agenda

Agenda d'activitats del CEEC

 • Workshop: Energia i Mobilitat

  Espai Simon 100

  El pròxim 29 d'abril, el CEEC organitza juntament amb la Plataforma Live el Workshop 'Energia i Mobilitat' amb l’objectiu de dinamitzar les relacions entre empreses i  altres organitzacions del CEEC que treballen en cadascuna de les 6 àrees  estratègiques i permetre la difusió dels darrers avanços en àmbits tant tecnològics com de mercat

 • Seminari CEEC: "Eficiència organitzacional i competitivitat empresarial"

  Espai Catalunya Clústers - C/ Milà i Fontanals, 14 1r 5ª

  En el marc del Cicle de Seminaris CEEC que el nostre clúster organitza amb periodicitat bimestral presenta: "Eficiència organitzacional i  competitivitat empresarial"

 • 4rt Cicle Tècnic d'Energia a la indústria. Jornada 'Seguretat de Subministrament Energètic'

  Av. Europa 21, Edifici UEI-CERCLEM, Granollers

  El CEEC col·labora amb l'Ajuntament de Granollers i Granollers Mercat en el 4rt Cicle Tècnic d'Energia on el centre del debat  se centre en la seguretat de subministraments energètics i com garantir la seva qualitat i disminuir les pèrdues econòmiques degut a la interrupció de les produccions. Durant aquest esdeveniment participaran diferents socis del CEEC com Naturgy, Estabanell, Circutor, Kromschroeder, l'ICAEN , Cydesa o KM0 Energy.  • BBConstrumat

  Fira de Barcelona - Av. Joan Carles I, 64, 08908

  Els propers 14, 15, 16 i 17 de maig torna el BBConstrumat a la Fira de Barcelona, un dels esdeveniments pioners en construcció que porta per objectiu ajudar a conduir el sector de la construcció cap a un nou model de creixement i desenvolupament sostenible mitjançant la digitalització, la innovació i les noves tècniques constructives.

 • Afterwork CEEC: Vine a conèixer els nous socis del CEEC

  Hotel H10 Cubik. Via Laietana 69, Barcelona

  El CEEC et convida al afterwork del proper 16 de maig a l'Hotel H10 Cubik a les 18:30h. L'objectiu d'aquesta trobada és crear el clima idoni de networking entre entre els socis del Clúster i les seves noves incorporacions. 

 • Electric vehicle symposium (EVS32)

  Eurexpo, Lió

  El CEEC et convida a l'EVS que es celebra a Lió els dies 19, 20, 21 i 22 de maig.  L’EVS és un simposi que té per objectiu crear xarxes globals, intercanviar informació i idees científiques. Es tracta d'una oportunitat per crear sinèrgies a nivell internacional on participen empreses com Nissan, Audi o Siemens entre altres i ponents com la ministra francesesa d'Energia, Transició i Solidaritat i el cap de TASS Siemens Business Unit o el Príncep de Mònaco entre molts altres. 


 • Assemblea general de socis

  ENGINYERS BCN - Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials Barcelona

  El proper 23 de maig el CEEC convoca l'assamblea general de socis al Col·legi d'Enginyers de 9:30 a 11:30.

 • Workshop CEEC: Digitalització / Smart grids

  Fàbrica del Sol (Barcelona)

  El CEEC organitza el Workshop CEEC 'Digitalització i Smart Grids'.  L’objectiu dels #WorkshopsCEEC és el de dinamitzar les relacions entre empreses i  altres organitzacions del CEEC que treballen en cadascuna de les 6 àrees  estratègiques i permetre la difusió dels darrers avanços en àmbits tant tecnològics com de mercat.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat