Agenda

Agenda d'activitats del CEEC

 • Innovation day Energia - CEEC, Comunitat RIS4CAT & XRE4S

  Ca l’Alier. Carrer de Pere IV, 362, 08019

  El proper 25 d'abril el CEEC organitza juntament amb RIS3CAT Energia i la Xarxa de Referència Energy for Society (XRE4S) el 'Innovation day' amb l'objectiu de posar en contacte els diferents agents de l'ecosistema de la innovació en el sector de l'energia (emprenedors, inversors, socis del CEEC i administracions). A més a més, dins de la jornada hi haurà un fòrum on es podran  presentar projectes de start-up per trobar possibles socis, inversors, clients o aliances potencials.

 • Workshop: Energia i Mobilitat

  Espai Simon 100

  El pròxim 29 d'abril, el CEEC organitza juntament amb la Plataforma Live el Workshop 'Energia i Mobilitat' amb l’objectiu de dinamitzar les relacions entre empreses i  altres organitzacions del CEEC que treballen en cadascuna de les 6 àrees  estratègiques i permetre la difusió dels darrers avanços en àmbits tant tecnològics com de mercat

 • Seminari CEEC: "Eficiència organitzacional i competitivitat empresarial"

  Espai Catalunya Clústers - C/ Milà i Fontanals, 14 1r 5ª

  En el marc del Cicle de Seminaris CEEC que el nostre clúster organitza amb periodicitat bimestral presenta: "Eficiència organitzacional i  competitivitat empresarial"

 • 4rt Cicle Tècnic d'Energia a la indústria. Jornada 'Seguretat de Subministrament Energètic'

  Av. Europa 21, Edifici UEI-CERCLEM, Granollers

  El CEEC col·labora amb l'Ajuntament de Granollers i Granollers Mercat en el 4rt Cicle Tècnic d'Energia on el centre del debat  se centre en la seguretat de subministraments energètics i com garantir la seva qualitat i disminuir les pèrdues econòmiques degut a la interrupció de les produccions. Durant aquest esdeveniment participaran diferents socis del CEEC com Naturgy, Estabanell, Circutor, Kromschroeder, l'ICAEN , Cydesa o KM0 Energy.  • BBConstrumat

  Fira de Barcelona - Av. Joan Carles I, 64, 08908

  Els propers 14, 15, 16 i 17 de maig torna el BBConstrumat a la Fira de Barcelona, un dels esdeveniments pioners en construcció que porta per objectiu ajudar a conduir el sector de la construcció cap a un nou model de creixement i desenvolupament sostenible mitjançant la digitalització, la innovació i les noves tècniques constructives.

 • Afterwork CEEC: Vine a conèixer els nous socis del CEEC

  Hotel H10 Cubik. Via Laietana 69, Barcelona

  El CEEC et convida al afterwork del proper 16 de maig a l'Hotel H10 Cubik a les 18:30h. L'objectiu d'aquesta trobada és crear el clima idoni de networking entre entre els socis del Clúster i les seves noves incorporacions. 

 • Electric vehicle symposium (EVS32)

  Eurexpo, Lió

  El CEEC et convida a l'EVS que es celebra a Lió els dies 19, 20, 21 i 22 de maig.  L’EVS és un simposi que té per objectiu crear xarxes globals, intercanviar informació i idees científiques. Es tracta d'una oportunitat per crear sinèrgies a nivell internacional on participen empreses com Nissan, Audi o Siemens entre altres i ponents com la ministra francesesa d'Energia, Transició i Solidaritat i el cap de TASS Siemens Business Unit o el Príncep de Mònaco entre molts altres. 


 • Assemblea general de socis

  ENGINYERS BCN - Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials Barcelona

  El proper 23 de maig el CEEC convoca l'assamblea general de socis al Col·legi d'Enginyers de 9:30 a 11:30.

 • Workshop CEEC: Digitalització / Smart grids

  Fàbrica del Sol (Barcelona)

  El CEEC organitza el Workshop CEEC 'Digitalització i Smart Grids'.  L’objectiu dels #WorkshopsCEEC és el de dinamitzar les relacions entre empreses i  altres organitzacions del CEEC que treballen en cadascuna de les 6 àrees  estratègiques i permetre la difusió dels darrers avanços en àmbits tant tecnològics com de mercat.

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat