Jornades externes

Jornades de networking, informatives, de sensibilització i formació, amb un fort caràcter innovador, adreçades als diversos agents de l’entorn.

Jornades en les quals el CEEC és impulsor o col·laborador i que van dirigides a la societat en general.

L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer solucions en l’àmbit de l’energia neta i eficient, les característiques i beneficis que aporta i fomentar les sinergies i col·laboracions amb els sectors d’activitat demandants d’aquests productes o serveis.

Darreres jornades externes realitzades:


  • Redes de distrito de calor y fríoJornada on es va presentar el cens de xarxes a Catalunya i es va parlar sobre de la normativa aplicable. Finalment, es van presentar alguns exemples significatius. Organitzada pel CEEC i la Asociación de Empresas de Redes de Calor y Frío (ADHAC).

  • Reial Decret 56/2016. Oportunitat per a l’eficiència energètica.

  • Missió internacional: Mexico Low Carbon Business Action in Mexico - 3rd Business Meeting: En el marc del projecte Low Carbon Business Action in Mexico, que busca promocionar la col·laboració entre empreses i associacions empresarials de Mèxic i Europa per reduir les emissions de CO2 en aquest país i traslladar solucions tecnològiques en l’àmbit de l’eficiència energètica, cal destacar la gestió de l’aigua i de residus a partir de la transferència de coneixement de pimes europees amb acords bilaterals amb empreses mexicanes. La missió va ser conjunta amb el clúster de l’aigua de Catalunya (Catalan Water Partnership) i es van realitzar més de 50 trobades B2B entre el CEEC i altres empreses i associacions de Mèxic, així com visites a companyies i a una fira de negocis.

  • Premis Excel·lència Energètica 2017: Premis anuals que convoca l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) i que reconeixen la tasca d’empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques. El CEEC hi participa com a membre del jurat.

  • Cicle de debats de normativa en eficiència energètica. Iniciativa impulsada pel Grup de Treball d’Eficiència Energètica del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i pel CEEC. Es va analitzar la situació en què es troba l’autoconsum arran de l’aprovació del Reial Decret 900/2015, tant des del punt de vista legal com tècnic, només uns dies després del venciment del termini de registre que s’atorgava a les instal·lacions.

  • Presentació del Tercer Informe sobre el Canvi Climàtic a CatalunyaEl Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (TICCC) analitza l’estat del clima i la seva evolució recent i futura a Catalunya, tant des del punt de vista de les seves bases científiques com en relació als sistemes naturals i humans. El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC), el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) van organitzar la presentació del Tercer Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya (TICCC). 

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat