Notícies CEEC

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC)  valora positivament aquest nou text legislatiu que tot i no suposar un canvi total en el model elèctric de l’Estat  espanyol, representa un canvi de tendència, i elimina algunes de les principals  traves administratives que anteriors governs havien posat al desenvolupament  d’aquests dos àmbits.

 

Xavier Farriols, president del CEEC: “Des del Clúster,  participarem activament a través del nostre Grup de Treball de Pobresa  Energètica per aportar tot el nostre coneixement i experiència a l’Estratègia  Nacional de Pobresa Energètica que el Govern central vol impulsar en els  pròxims sis mesos”. 

El CEEC crearà un grup de treball amb l’objectiu que  els experts analitzin el Reial  Decret-llei 15/2018, de 5 d’octubre, de mesures urgents per a la transició  energètica i la protecció dels consumidors.


Una vuitantena  de persones, representants d’entitats i empreses, assisteixen a la convocatòria  celebrada a Barcelona el passat divendres 28 de setembre.


El projecte TESSe2b, finançat dins  del programa H2020, treballa en el desenvolupament d’un sistema d’emmagatzematge d’energia tèrmica intel·ligent 


El CEEC ha organitzat el 4t Business Lunch on s’ha  tractat l’evolució de la mobilitat elèctrica i la implantació del model Vehicle  to Grid (V2G) a l’Estat espanyol i Catalunya respecte a altres països europeus  de la mà de Nissan.

 


El passat dissabte 22 de setembre es va celebrar a Lleida la I Fira de Mobilitat Elèctrica.


En una jornada celebrada per l’Observatori de les Energies Renovables, basada en l’explicació del primer informe sobre la situació de les energies renovables a Catalunya (amb dades de l’any 2017), s’ha ofert un mapa de l’estat actual de la implantació de les energies renovables a Catalunya. ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat